Vi er et udviklingshus der udvikler løsninger indenfor traditionel software, web og app løsninger, eller det hele i kombination.
Vi har vores egne dygtige programmører som har alle forudsætninger for at lave de rigtige løsninger nu og i fremtiden.

For at sikre at vi altid kan levere den bedste ydelse og det bedste produkt, har vi også indgået et samarbejde med andre dygtige udviklingshuse, men det er altid os selv der er projektleder og tester alt hvad vi udvikler.
På den måde sikrer vi, at vi altid kan levere det optimale produkt, til den rigtige pris og til den aftalte tid.

Vi stiller krav om at vores programmører hele tiden følger med i udviklingen og opdatere deres viden og færdigheder, så vi hele tiden er på forkant med den teknologiske udvikling og dermed sikrer at vi laver løsninger der også fungere i fremtiden.

Herunder kan du læse mere om hvad vi kan tilbyde.
Skræddersyet software til din virksomhed
Vi udvikler software som kan hjælpe dig som kunde med at opnå mere fleksibilitet og frihed til at fokusere på dit kerneområde og dermed også mere tid til at tjene penge.
Hvad enten det drejer sig om en udvidelse til jeres eksisterende systemer eller en udvidelse med et nyt system, så kan vores eksperter hjælpe.

Vi har stor ekspertise i at analysere arbejdsgange og omdanne til digitale løsninger, så er der opgaver eller processor i din virksomhed som det vil give mening at gøre digitale, kan vi hjælpe med at få designet og udviklet løsningen.
I samarbejde med dig som kunde får vi udarbejdet krav og software design og herefter bliver løsningen udviklet så den passer præcis til dit brug.
 
 
 
Apps til alle mobiler
Få udviklet en cross-platform app, hvilket vil sige en app der kan anvendes på både Android og IOS.
Det er en en budgetvenlig og særdeles effektiv løsning, som sikrer at jeres app er hurtigere ude og med det samme virker for alle brugere.

Hvad enten det drejer sig om en helt ny ide eller en udvidelse til jeres nuværende setup, så kan vi hjælpe med design, artiktektur og projektering, eller vi kan lave hele projektet i samarbejde med jer som kunde.

Er du interesseret så kontakt os gerne allerede nu.
Decimal IT ApS
Kirkesøvej 16
5792 Årslev
CVR: 39809184
Bank: Lunar Bank
+45 61 75 72 90


info@decimalit.dk
Følg os: